Chris David’in forması 10 bin liraya satıldı




Tarih: 19 Şubat 2023 Pazar 14:47


Türkiye depremzedeler için tek yürek olarak yardım kampanyaları düzenlerken bunların arasına TFF 3.Lig 1.Grupta yer alan Yeni Mersin İdman Yurdu’da yer alıyor.

Yeni MİY takımı ilk günden itibaren deprem bölgelerine yardım gönderilirken yardım kampanyalarına oyuncularda katıldı.
Kırmızı-lacivertli ekibin 10 sırt numaralı oyuncusu Chris David, takım sosyal medya hesabından imzalı formasını açık arttırmaya koymuştu. Açık arttırma sonuncunda başarılı oyuncunun imzalı forması en yüksek teklifi veren Slam Tekstil İşletme Sahibi Halil İbrahim Aşan’a 10 bin TL karşılığında satılmıştır. Yapılan satış sonrasında kulübün sosyal medya hesabından yaptığı anlaşmada, “Deprem felaketinden etkilenen depremzedeler için başlattığımız açık artırmada Chris David imzalı formayı 10 bin TL ile en yüksek teklifi veren Slam Tekstil İşletme Sahibi Halil İbrahim Aşan satın almıştır. Kendisine yapmış olduğu bağıştan dolayı teşekkür ederiz” ifadeleri yer aldı. (Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA