Mersin İYİ Parti’nin STK ziyaretleri sürüyor




Tarih: 27 Şubat 2023 Pazartesi 12:35


İYİ Parti İl Teşkilatı Başkanı Mehmet Dutar ve beraberindeki İYİ Parti Akdeniz İlçe Başkanı Bilgehan Başer, Mezitli İlçe Başkanı Hüseyin Çelik, Yenişehir İlçe Başkanı Kahraman Turgutakaya, İl Divan Kurulu üyeleri, İl ve İlçe yöneticileri ile birlikte Gülnarlılar Derneği’ni ziyaret ettiler.

Gülnar-Bir Derneği tarafından ziyaretle ilgili yapılan açıklamada; İYİ Parti İl Teşkilatı Başkanı Mehmet Dutar ve beraberindeki İYİ Parti Akdeniz İlçe Başkanı Bilgehan Başer, Mezitli İlçe Başkanı Hüseyin Çelik, Yenişehir İlçe Başkanı Kahraman Turgutakaya, il divan kurulu üyeleri, il ve ilçe yöneticileri ile birlikte  deprem bölgesinde afette kaybedilen Gülnarlılar için baş sağlığı dileğinde bulunarak, dernek kanalı ile  deprem mağduru vatandaşlara yardımlardan dolayı Gülnar-Bir Yardım Kabul Merkezi’nde incelemede bulundular.
Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Duran ile Yönetim Kurulu üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Mukadder Yakıcı ile Kadın Kolları Üyeleri ile bazı üye ve Gülnarlı hemşerileri de hazır bulunduğu ziyaret programında  depremde vefat eden tüm vatandaşlar için acıları paylaşılarak, yönetim kurulu başkanı tarafından, dernek kapsamda yaptığı genel çalışmalar hakkında bilgi verildi. 
“Bu vesile ile, yakın zamanda yapılan olağan genel  kurullarindaki seçimde yeniden Mersin İyi Parti İl Başkanlığına  seçilen dernek üyesi ve İsaklar Mahallesi’nden hemşehrimiz olan Sayın Mehmet Dutar’ı tebrik ediyor, Derneğimize, yönetim ekibi ile yaptıkları anlamlı ziyaret için yönetim kurulumuz olarak çok teşekkür ediyoruz” denildi. 
İyi Parti İl Başkanı Mehmet Dutar’da ziyaretle ilgil yaptığı açıklamada: “İYİ Parti İl Teşkilatı Başkanı Mehmet Dutar ve beraberindeki İYİ Parti Akdeniz İlçe Başkanı Bilgehan Başer, Mezitli İlçe Başkanı Hüseyin Çelik, Yenişehir İlçe Başkanı Kahraman Turgutakaya, İl Divan Kurulu üyeleri, İl ve İlçe yöneticileri ile birlikte Gülnar Bir’i ziyaret ettik. Afette kaybettiğimiz Gülnarlılar için başsağlığı dileğinde bulunduk.  Yaşadığımız acıyı sarmak için yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı dernek  yöneticilerimize teşekkür ettik. Yaptıkları çalışmaları yerinde gördük. Yarlarımızı birlikte saracağız, Birarada olacağız. Gösterdikleri ev sahipliği ve nazik kabullerinden dolayı Dernek Başkanı Kamil  Turan Bey’in şahsında  tüm Gülnarlılara teşekkür ederiz” dedi.
Mersin İYİ parti İl Başkanlığının aldığı karar gereğince GİK Üyesi ve Mersin Büyükşehir belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ile birlikte İYİ Parti il Başkanı Mehmet Dutar ve Parti Divan Kurulu Üyeleri Adıyamanlılar Derneğini ziyaret etti. 
Ziyarette İYİ parti Akdeniz İlçe başkanı Bilgehan Başar, Mezitli İlçe Başkanı Hüseyin Çelik, Yenişehir İlçe başkanı Kahraman Turgutkaya da katıldı.
Adıyaman ilini etkileyen ve büyük yıkıma neden olan deprem dolayısı ile Adıyamanlılar Derneğine ziyaretin taziye dilemek ve Adıyaman’da yaşanan felaketin acılarını paylaşmak amacı ile yapıldığı belirtildi. İl Başkanı Mehmet Dutar ve GİK Üyesi Burhanettin Kocamaz yaşanan acıları yüreklerinde hissettiklerini, birlik, beraberlik ve dayanışma içersinde olacaklarını belirttiler. Adıyamanlılar Dernek Başkanı Hacı Saridoğan’a da gösterdiği çaba ve çalışmalardan dolayı yapılan ziyaret ve gösterdikleri misafirlik için teşekkür ettiklerin ifade ettiler. Bölgede yaşanan felakette hayatlarını kaybeden vatandaşlar için birlikte dua da yapıldı. (Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA