Vali Vekili Sarıfakıoğulları Ziyaretlerini sürdürüyor




Tarih: 27 Şubat 2023 Pazartesi 17:22


Mersin Vali Vekili Harun Sarıfakıoğulları, Tarsus’taki Yardım Toplama Merkezi’ni ziyaret ettikten sonra deprem bölgelerinden kente gelen vatandaşlarla buluştu.

Haber-Fatih Dönmez

 

Mersin Vali Vekili Harun Sarıfakıoğulları, Tarsus'ta Ömer Ümmü Gülsüm Cırık Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Yardım Toplama Merkezi'ni ziyaret etti. Vekil Sarıfakıoğulları, deprem bölgesinden gelen depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere toplanan ayni yardımları ihtiyaç sahibi depremzedelere ulaştıran Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı çalışanları ile görüşerek bilgiler aldı. Ziyarete Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu da eşlik etti.

 

DEPREMZEDELERLE BİR ARAYA GELDİ

Tarsus'taki Yardım Toplama Merkezi ziyaretinin ardından deprem bölgesinden kente gelen depremzedeleri ziyaret eden Vali Vekili Sarıfakıoğulları, depremzedelerin ihtiyaç ve taleplerini dinleyip, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Ziyaretlere; Vali Yardımcısı Alp Eren Yılmaz, Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Silifke Kaymakamı Abdullah Aslaner, Anamur Kaymakamı Bilal Bozdemir, Bozyazı Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu, İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan da eşlik etti.

 

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA