ÇBK Yarın, Belçika Takımıyla Karşılaşacak!




Tarih: 28 Şubat 2023 Salı 18:11


Euroleague Kadınlar B Grubu karşılaşmaları kapsamında son olarak Spar Girona karşısında 75-73 galibiyet kazanan Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi, yarın kendi evinde Kangoeroes Mechelen takımını ağırlayacak.

Haber-Fatih Dönmez

 

Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi'nin Euroleaguewomen karşılaşmaları sürüyor. 6 Şubat'tan bu yana yaşanan depremlerin ardından hem bölgeye hem de kente gelen depremzedelere yardım eli uzatan ÇBK, bir yandan da bu süreçte galibiyet serisine bir yenisini ekledi. ÇBK, son olarak 22 Şubat'ta deplasmanda oynadığı Spar Girona maçında, rakibine 75-73 üstünlük sağladı.

 

TÜRKİYE'DEKİ LİGİN BU SEZONUNA NİLAY AYDOĞAN İSMİ VERİLDİ

6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilde etkisini gösteren depremlerin ardından 'Geçmiş olsun' mesajı paylaşan ÇBK, depremin ertesi günü bölgeye yardım TIR'ı ve Mobil Mutfak gönderdi. Kulüp, daha sonra bir 'vefat ve başsağlığı' mesajı paylaşarak, "Ülkemizi derinden sarsan deprem felaketinde, ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi takımlarından Çankaya Üniversitesi forması giyen milli basketbolcumuz Nilay Aydoğan'ın vefat ettiği haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Türkiye Basketbol Federasyonu olarak Nilay Aydoğan'a Allah'tan rahmet, yakınlarına ve basketbol camiamıza başsağlığı diliyoruz" ifadelerine yer verdi. Takım daha sonra ING Kadınlar Basketbol Ligi 2022-2023 sezonuna Nilay Aydoğan'ın isminin verildiğinin bilgisini paylaştı.

 

YARIN, MAÇ GÜNÜ!

Kulüp bir yandan bölgede çadır kurarken bir yandan da kente gelen depremzede vatandaşların çocuklarına oyuncaklar ulaştırdı. Takım ise Euroleaguewomen'deki mücadelesini sürdürdü.  Son 3 karşılaşmadan galibiyetle ayrılan ÇBK, son olarak 22 Şubat'ta oynadığı maçtan da galip döndü. Galibiyet serisini son haftalarda sürdüren takım, 38 puanla ligin zirvesinde oturuyor. Oynadığı toplam 13 maçta 9 galibiyet ve 4 mağlubiyet yaşayan takım, rakiplerinin potasına şu ana kadar 917 sayı atarken, rakiplerinden gelen 879 sayıyı ise potasında gördü. Takım, yarın ise Belçikalı rakibi Kangoeroes Mechelen ile karşılaşacak.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA