ÇBK, Nesibe Aydın’ı rahat geçti




Tarih: 5 Mart 2023 Pazar 13:39


Türkiye Kadınlar ING Basketbol Süper Ligi’nde lider durumunda olan Çukurova Basketbol (ÇBK) konuk olduğu Nesibe Aydın’a (K) karşı 91-72’lik skor ile galip geldi.

Türkiye Kadınlar ING Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Çukurova Basketbol (ÇBK) ligin 19.haftası karşılaşması kapsamında Nesibe Aydın’a konuk oldu.  TOBB Spor Salonu’nda parkeye çıkan Mersin temsilcisi, hem hücumda hem de savunmada etkili bir performans göstererek ligdeki liderliğini sürdürmek için maçta ter döktü.
ÇBK; Asena Yalçın, Aleksandra Crvendakic, Kuanitra Hollingsworth, Chelsea Gray, Tiffany Hayes ilk beşi ile maça başladı. Birinci periyodunu 19-18’lik skorla geride kapatan ÇBK, maçın ikinci çeyreğinde ise 26-19’luk skor ile üstünlük kurdu ve soyunma odasına galip gitti. Devre arasından sonra üçüncü çeyrekte 26-18’lik skor ile farkı açmaya çalışan ÇBK, dördüncü çeyreği de 21-16’lık skor ile üstünlük sağlayarak maçtan 91-72’lik skor ile galip gelmeyi başardı. 
ÇBK’ dan Chelsea Gray 23 sayı ile oynarken, Tiffany Hayes ise 22 sayı oynadı. ÇBK, ligde 19 hafta sonunda 17 galibiyet ve 2 mağlubiyetle topladığı 36 puanla zirvedeki yerini korudu. (Haber Merkezi) 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA