Muhtarlardan Altunok’a ziyaret




Tarih: 8 Mart 2023 Çarşamba 13:29


Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok’u makamında ziyaret eden mahalle muhtarları, yürütülen belediye hizmetlerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek Altunok’a teşekkür ettiklerini açıkladılar.

Ziyarette konuşan Silifke Muhtarlar Derneği Başkanı ve Keben Mahallesi Muhtarı Murat Temur, “Başkanım, göreve geldiğiniz günden bu yana ilçe merkezi ve mahallelerimizde yürüttüğünüz belediye hizmetlerinin yakın takipçisiyiz. Hayata geçirdiğiniz projeler ve çalışmalarınız hem biz muhtarları hem de vatandaşlarımızı memnun etmektedir. Silifke olarak 88 mahalleyi kapsayan geniş bir alanda hizmet vererek vatandaşlarımızı belediye hizmetleri ile buluşturuyorsunuz. Ülkemizde yaşanan Kovid-19 salgını ve yakın tarihlerde yaşadığımız deprem felaketi de tüm insanlarımızı olduğu gibi bizleri de derinden üzmüştür. Yaşanan deprem felaketinde biz de mahalle muhtarları olarak vatandaşlarımızla yaptığımız yardımlaşma ve dayanışmalarla depremzedelerin yardımına koştuk. İlçemize gelen depremzedelerin barınma ve diğer konularda ortaya çıkan ihtiyaçlarının giderilmesi için İlçe Kaymakamlığımız ve belediyemizle işbirliği yaparak bu kardeşlerimizin yaralarının sarılmasına biz de katkıda bulunduk, bulunmaya da devam edeceğiz. Biz belediyemizin hizmetlerinden ve siz değerli başkanımızdan memnunuz. Allah yolunuzu açık etsin, çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” diyen Muhtar Temur, başarılı çalışmalar yürüten Başkan Altunok’a desteklerinin devam edeceğinin altını çizdi.
Kendisini ziyarete gelen mahalle muhtarlarının bu ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok’ta yaptığı konuşmada, “Silifke’miz ve halkımız için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kent merkezi ve mahallelerimizde yürüttüğümüz belediye hizmetlerinde en büyük güç ve desteği siz değerli muhtarlarımızdan alıyoruz. Halkımızdan ve muhtarlarımızdan gelen istek ve talepleri belediyemizin imkanları dahilinde değerlendirerek bunları uygulamaya koyuyoruz. Belediye olarak 88 mahallemize de eşit hizmetler götürerek halkımızı modern, sağlıklı ve yeni projelerle buluşturuyoruz. Yeni projelerimiz hazır halkımızı ve şehrimizi yeni projelerle buluşturacağız. Bunların başında yeni belediye hizmet binamız gelmektedir. İhale aşamasına getirdiğimiz bu projemizin içerisinde yer alacak yeni bir muhtar odamızı oluşturarak merkez ve kırsal mahallelerden belediyemize gelen muhtarlarımızın burada oturup konuşabilecekleri bir oda oluşturacağız. Halkımızla belediyemiz arasında bir köprü görevi yürüten siz değerli muhtarlarımızla uyumlu ve başarılı çalışmalarımıza devam edeceğiz. Göreve geldiğimiz günden bu yana ülkemizi tehdit eden Kovit-19 salgını ve son günlerde yaşadığımız deprem felaketi ile mücadele verirken hizmetlerimize biraz ara vermek zorunda kaldık. Ama Allah’ın izni ile halkımızı ve kentimizi belediye hizmetleri ile buluşturmaya, modern ve kaliteli hizmetleri hayata geçirmekte kararlıyız. Şu anda deprem bölgesine ve ilçemizde misafir ettiğimiz depremzede kardeşlerimizin yaralarını sarmaya ve onların yaşadıkları sorunların çözüme kavuşması için el birliği ile çalışıyoruz. Bu zorlu süreçte belediye olarak sürdürdüğümüz bu yardım kampanyalarına destek veren tüm hemşehrilerimize, hayırseverlerimize ve siz değerli muhtarlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi. Altunok, kendisini ziyarete gelen mahalle muhtarları ile bir de hatıra fotoğrafı çektirdi. (Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA