LİDER ÇBK, BEŞİKTAŞ’I AĞIRLIYOR




Tarih: 10 Mart 2023 Cuma 16:10


Türkiye Kadınlar ING Basketbol Süper Ligi Nilay Aydoğan Sezonu’nda lider durumunda olan ve hedeflerine emin adımlarla yürüyen Çukurova Basketbol (ÇBK) ligde 22.hafta karşılaşması kapsamında kendi evinde bugün Beşiktaş HDI Sigorta’ya (K) karşı parkeye çıkacak.

Türkiye Kadınlar ING Basketbol Süper Ligi Nilay Aydoğan Sezonu’nda mücadele eden Çukurova Basketbol, 22.hafta karşılaşma kapsamında Beşiktaş HDI Sigorta’yı (K) bugün Servet Tazegül Spor Salonu’nda saat 17.00’de konuk edecek. Sezon başından beri ‘hedef 4 kupa’ diyerek yola çıkan ve bu doğrultuda mücadele eden ÇBK, hedefine adım adım ilerliyor. Lig’de bir önceki hafta deplasmanda konuk olduğu Çankaya Üniversitesi (K) karşısında 88-63’lük rahat bir skorla galibiyete imza atan ÇBK, ligde çıktığı 21 hafta sonundaki maçlardan 19 galibiyet ve 2 mağlubiyet, 40 puan ile liderliğini koruyor. (Haber Merkezi) 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA