Trafik eğitimleri tüm hızıyla devam ediyor




Tarih: 13 Mart 2023 Pazartesi 11:36


Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü personeli tarafından Özel Toros Koleji öğretmen ve öğrencilerine yönelik eğitim düzenlendi.

Düzenlenen eğitimde; trafiğin tanımı ve unsurları (insan, araç, yol ve çevre) trafikte insanların oynadığı roller, araca inme-binme kuralları, araç içerisinde uyulması gereken temel kurallar, araç içerisinde doğru oturma şekilleri, emniyet kemerinin doğru kullanımı, boyumuza göre doğru koltuk seçimi, çocuk bağlama sistemleri, okul servis aracına binerken ve inerken uyulması gereken kurallar, okul servis aracında uyulması gereken temel kurallar, karayolunda yaya olarak uyulması gereken kurallar, karşıdan karşıya güvenli geçiş yerleri, kaldırımda yürüme kuralları, gece yolda yürürken yapılması gerekenler, trafik güvenliğinin önemi, trafikte temel davranış şekli, güvenli oyun alanları, güvenli bisiklet, kaykay ve paten kullanma, trafik ve çevre, trafikte saygı konularında görsel ve teorik bilgilendirmeler yapılmış; konu ile ilgili sorular cevaplandı. (Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA