İYİ Parti’nin çalışkan ismi aday oluyor




Tarih: 13 Mart 2023 Pazartesi 11:59


Mersin İl Eski Sağlık Müdürü, İYİ Parti Mersin İl Eski Teşkilat Başkanı, İYİ Parti’nin sahadaki çalışkan ismi Dr. Ali Rıza Özdeniz seçim sürecinin ilan edilmesiyle birlikte Mersin Milletvekilliği için aday adaylığını açıklaması bekleniyor.

Son bir yıldır Mersin’i karış karış gezmesiyle dikkatleri üzerine çeken İYİ Parti’nin özverili ismi Dr. Özdeniz; sürekli sahada olması, parti teşkilatlarıyla iç içe bulunması ve vatandaşların nabzını tutmasıyla öne çıkıyor. Dr. Özdeniz aynı zamanda muzdan limona, şeftaliden kayısıya, zeytinden avokadoya tarım sektörünün sorunlarını kent gündemine taşımasıyla biliniyor.
Aday adaylığı gündeme gelen Dr. Özdeniz ise gazetemize şu açıklamayı yaptı; “Güzel ülkemiz Türkiye 14 Mayıs’ta sandık başına gidecek. 
Seçim süreçleri ilan edildi. Ben de 2017’den bu yana İYİ Parti Liderimiz Sayın Meral Akşener’in peşinde Demokrasi ve Kalkınma mücadelesi veriyor, Mersin’i adım adım dolaşıyorum. Son bir yılda Mersin’in tüm ilçelerini en az 6 kez ziyaret ettim. Bazı ilçelerine yaptığım ziyaret sayısı yirmiyi aştı. Şu ana kadar toplamda 163 ziyarette bulundum. Bu ziyaretler kapsamında halkımızla toplamda 271 ayrı görüşme gerçekleştirdim. Bu siyasi çalışmalarım sürecinde toplamda 29 bin 460 kilo metre yol kat ettim. Kat ettiğim mesafeye bakarsanız Anamur’dan Çamlıyayla’ya 98 kez gitmeniz gerekir. Bu da neredeyse yılın bir ayını sadece yollarda geçirmeniz demek. 
Diyeceğim o ki ben Mersin’in sesi olmaya, Mersinlinin yanında olmaya gayret ettim. Şimdi de Anamur’dan Çamlıyayla’ya pek çok Mersinli hemşerimin talebi ve İYİ Parti teşkilatlarımızın teveccühü ile karşı karşıyayım. Ben de memleketimin bu talebine ve partililerimin bu desteğine kayıtsız kalmayacak ve Milletvekilliği adaylığına başvuracağım. Çalışmak bizden, takdir genel merkezimizden, destek yüce Allah’tan diyorum. Dileğim hem Mersin hem Türkiye İYİ olsun. Sabredin az kaldı.” (Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA