MSK, Yalovaspor’u Mağlup Etti! Maç Sonucu: 80-70




Tarih: 15 Mart 2023 Çarşamba 16:13


Misli.com Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’nde mücadele eden Mersin temsilcisi MSK, evinde ağırladığı Yalovaspor’u 80-70 skor ile mağlup etti. Hedefine emin adımlarla yürüyen ve parkeye ’galibiyet parolası’ ile çıkan MSK, aldığı sonuç ile taraftarlarının heyecanını yükseltti.

Haber-Emrah Birgül

 

Misli.com Türkiye Basketbol Ligi'nde lider koltuğunda oturan Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü (MSK), 20. Hafta karşılaşması kapsamında Yalovaspor'u Edip Buran Spor Salonu'nda konuk etti. MSK, karşılaşmaya Tobin Carberry, Aaron Jones, Alp Karahan, Kerem Aydan Özel ve Mehmet Oğuzhan Kızıl ile çıktı. MSK'nın rakibi Yalovaspor ise; Orhan Haciyeva, Sercan Topçu, Jamuni McNeace, Kadir Bayram ve Melih Kapucu ile oyuna başladı.

 

MSK, İLK YARIYI ÖNDE TAMAMLADI

Mersin temsilcisi maça tempolu başladı. Rakibine fırsat tanımayan; hem hücumda hem de savunmada maça etkili başlayan Carettalar, ilk periyotta 20-17'lik skor elde etti. İkinci periyotta da etkili bir mücadele sergileyerek rakip takımın öne geçmesine izin vermeyen MSK, bu periyotta 24-18'lik skor yakalayarak, ilk yarıyı 44-35 sayılık üstünlükle tamamladı.

 

MSK'NIN SON PERİYOTTAKİ PERFORMANSI MAÇIN SONUCUNU BELİRLEDİ

İkinci devrenin ilk periyodunda maça kötü başlayan ev sahibi, maçın üçüncü periyodunda beklediği skoru yakalayamadı. Üçüncü periyotta rakip takım Yalovaspor parkede iyi bir performans gösterdi ve periyodu 14-9 önde tamamladı. Aradaki farkı azaltan Yalovaspor, son periyotta ise umduğunu bulamadı. Son periyotta maçın temposunu artıran Carettalar, 27- 21'lik skor ile maçın sonucu belirledi. MSK, rakibine toplamda 10 sayı fark atarak 80-70 skor ile maçtan galip ayrıldı.

 

SIRADAKİ RAKİP: HAREM SPOR KULÜBÜ!

Uzun süredir depremzedelere tahsis edilmiş olan Edip Buran Spor Salonu'nda yapılan karşılaşmanın yıldızı; 17 sayı, 8 ribauntla Aaron Jones oldu. Mehmet Oğuzhan Kızıl ise 12 sayı ile galibiyete katkı sağlayan bir diğer isim olmayı başardı. Elde edilen skorla; puanını 37'ye yükselten MSK, maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Sezon içerisinde oynadığı 20 maçtan 17 galibiyet ve 3 mağlubiyetle ayrılan MSK, şu ana kadar rakiplerinin potasına 1635 sayı attı. Rakiplerinden gelen toplam 1439 sayıyı potasında gören MSK, kendi evinde şu ana kadar yalnızda 1 mağlubiyet yaşadı. MSK, sıradaki rakibi Harem Spor Kulübü'yle deplasmanda mücadele etmeye hazırlanıyor.

 

"TAKIM OLARAK İYİ SAVUNMA YAPTIK"

Maç sonunda karşılaşmayı değerlendiren Mersin Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı Başantrenörü Semih Soğuksu; "Zor günlerden geçtiğimiz zamanda seyircimizle ile hak ettiğimiz bir galibiyet aldığımız için mutluyum. Taraftarımızın desteği önemliydi. Takım olarak iyi savunma yaptık. Sadece ofansif ribauntlarda ve basit atışlarda farkın daha önce açılmasına biz kendimiz engel olduk. Bunların üstüne koya koya, hatalarımızı düzelterek ilerleyen haftalarda da kazanarak devam etmek istiyoruz. Yalovaspor'a da diğer maçlarında başarılar diliyorum" ifadelerine yer verdi.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA