“Anamur’da öğrencilerle bir araya geldik”




Tarih: 17 Mart 2023 Cuma 13:09


Mersin Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Anamur Orman İşletme Müdürlüğü, ormanların önemi ve hayatlarındaki yeri hakkında öğrencilerle bir araya geldi.

Mart ayı boyunca devam edecek olan programda, Anamur’daki okulların girişine ve dersliklere ormanların önemi, orman yangınları hakkında afiş ve broşürler asıldı. Anamur Orman İşletme Müdürlüğü personeli Orman Mühendisi Adem Bal tarafından sınıf içerisinde orman, ormanın önemi, ormanın faydaları, erozyon oluşum sebepleri, erozyonu önleme yöntemleri, orman yangınlarının oluşumu, zararları ve müdahale yöntemleri hakkında bilgiler verildi.  Slayt gösterileri ve videolar eşliğinde karşılıklı soru ve cevaplarla öğrencilerin katılımı sağlanarak her öğrenciye dergi, kalem, kalemlik, şapka ve tişört hediye edildi. (Haber Merkezi) 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA