Gençler “Geçerken Dergisi” ile Umreye gidiyor




Tarih: 17 Mart 2023 Cuma 14:26


Akdeniz İlçe Müftülüğü Geçerken Dergisi okuru gençler ile Ulu Cami Gençlik Merkezinde bir araya geldi.

Akdeniz İlçe Müftülüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinesinde, İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünün Hazırlamış olduğu “Dem Bu Demdir” projesi kapsamında 19 lisede öğrenim gören 10 öğrenci Ulu Cami Gençlik Merkezinde ki yemek programında bir araya geldi.
Geçerken Dergisi okuru gençler ile gerçekleştirilen programa Mersin İl Müftüsü Aydın Yığman, İlçe Müftüsü Necati Gündoğdu, Lise Yöneticileri ve öğrenciler katıldı. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programın açış konuşmasını yapan İlçe Müftüsü Necati Gündoğdu, İlçe Müftülüğümüz Gençlik Koordinatörlüğünün hazırlamış olduğu “Dem Bu Demdir” projesi ile gençlerimizi Başkanlığımızın yayın hayatına başlattığı Geçerken Dergisini gençlerimizle buluşturuyoruz. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile birlikte İlçemizdeki 19 lisede öğrenim gören gençlerimize dergimizi her ay ulaştırıyoruz ve istifadelerine sunuyoruz. Bu proje kapsamında sizlerle ara ara bir araya geleceğiz. Ülkemizin kültürel ve doğal güzelliklerini sizlerle, hazırlayacağımız gezi programları ile gezeceğiz. Ayrıca Geçerken Dergimizi her ay takip eden öğrencilerimiz arasında kura ile belirleyeceğimiz bir öğrencimizi umreye göndereceğiz” dedi.
Diyanet İşleri Başkanlığımız son yıllarda gerek dini yayınlar gerek aylık dergiler konusunda son derece güzel ve faydalı eserler ortaya koyuyor diyen Mersin İl Müftüsü Aydın Yığman, “Geçerken Dergisi ile başkanlığımız gençlerimize ne kadar önem verdiğini ortaya koymuş oldu. Hazırlanan bu dergi sizin gibi gençlerin yazıları, eserleriyle ortaya çıkan bir dergi. Sizleri en iyi anlayabilecek arkadaşlarınızın sizlere yönelik hazırlamış olduğu bir dergi. Bugün sizlerle bir arada olmaktan dolayı bende mutluyum. Bizleri böyle güzel bir ortamda sizlerle bir araya getiren İlçe Müftümüze ve arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. İlçe Müftümüz dergimiz okuru olan siz gençlerden bir öğrencimizi umreye göndereceklerini ifade etti. Arkadaşımız yalnız gitmesin biz de bir arkadaşımızı umreye yollayalım istiyoruz” dedi.
Yemek ikramından sonra gençlere başkanlık yayınlarından ve Geçerken Dergisi hediye edildi. (Haber Merkezi)

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA