Aka: “Zor bir maç olacak”




Tarih: 24 Mart 2023 Cuma 15:14


TFF 3. Lig 1. Grup’ta Mersin’i temsil eden Exenpay Yeni Mersin İdman Yurdu (MİY), Pazar günü deplasmanda Nevşehir Belediyespor’a konuk olacak. Karşılaşma öncesinde değerlendirme MİY teknik direktörü Ersin Aka; “Gerçekten güzel bir maç olacağını ve zor bir maç olacağını biliyorum” dedi.

TFF 3.Lig 1.Grup’ta mücadele eden Yeni MİY, ligde 25.hafta karşılaşması kapsamında, Nevşehir Belediyespor’a Nevşehir Gazi Stadyumu’nda saat 14.00’te konuk oluyor. MİY, ligde son üç karşılaşma da oynadığı maçlardan 2 beraberlik ve 1 galibiyetle inişli çıkışlı bir grafik sergilerken hedefine emin adımlarla yürümeye devam ediyor. 
Yeni MİY teknik direktörü Ersin Aka, Pazar günü oynanacak Nevşehir Belediyespor maçı öncesinde değerlendirme yaptı: “ Bizim grubumuz çok iyi bir grup, Nevşehir de; bunu her zaman dile getirdim. Kütahya ve Nevşehir takımları bizi oyun olarak en çok zorlayan iki takım olmuştu içeride ki maçlar da. Nitekim geçen hafta Kütahya maçı yine bizim için çetin geçti. Biz istediklerimizi yapamamamıza rağmen 1 puanı alabildik. 
Ancak şimdi bakıyorum çok özel bir performansla, çok iyi bir ruhla Elazığ maçını oynadık. Eski oyunumuza dönmenin sinyallerini verdik, bu bizi çok mutlu etti. Kağıt üzerinde baktığımızda rakibimiz olan son deplasmana gidiyoruz ve Nevşehir takımı ikinci yarı ile birlikte en çok puan toplayan takım ve bir şehir takımı. Geçen hafta çok ağır bir mağlubiyet aldılar dolayısıyla saha şartları ile atmosferi ile taraftarı ile gerçekten güzel bir maç olacağını ve zor bir maç olacağını biliyorum.” (Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA