Vali Ali Hamza Pehlivan, sahuru depremzede vatandaşlarımızla birlikte yaptı




Tarih: 26 Mart 2023 Pazar 13:39


Valimiz Ali Hamza Pehlivan, deprem bölgesinden gelerek, Akdeniz İlçesi’nde, KYK öğrenci yurdunda misafir edilen depremzede vatandaşlarımızla sahurda buluştu.

Öğrenci yurdundaki misafirlerimizle yakından ilgilenen Vali Pehlivan, depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar, yakınlarına ve aziz milletimize geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Yurdun yemekhanesinde vatandaşlarla sohbet ederek, taleplerini dinleyen Vali Pehlivan, devletimizin tüm imkanlarıyla her zaman vatandaşlarımızın yanında olduğunu belirterek, Ramazan-ı şeriflerini tebrik etti. Sahur programında Vali Ali Hamza Pehlivan’a Akdeniz Kaymakamı Zeyit Şener, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Gençlik ve Spor Bakan Danışmanı Süleyman Bayraktar eşlik etti. (Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA