’Onkobüs’ kanser hastalarına ilaç gibi oldu




Tarih: 1 Nisan 2023 Cumartesi 20:16


Mersin’in merkez Akdeniz ilçe Belediyesinin hizmete aldığı ’onkobüs’ sayesinde, kanser hastalarının hastaneye gitme sıkıntısı ortadan kalktı.

Mersin'in merkez Akdeniz ilçe Belediyesinin hizmete aldığı 'onkobüs' sayesinde, kanser hastalarının hastaneye gitme sıkıntısı ortadan kalktı. İlçede yaşayan depremzede kanser hastaları da bu hizmetten yararlanırken, evden alınıp geri evine bırakılan vatandaşlar, rahat bir nefes aldı.

 

Akdeniz Belediyesinin 'onkobüs' servis hizmeti kanser hastalarının bir sıkıntısını ortadan kaldırdı. Özellikle hastaneye gitme konusunda sorun yaşayan kanser hastaları rahat bir nefes alırken, deprem bölgesinden ilçeye gelen depremzede vatandaşlar da bu hizmetten yararlanmaya başladı. Depremden dolayı Hatay'ın Antakya ilçesindeki evi yıkılan ve Mersin'e gelen 77 yaşındaki Davut Aydın da onkobüsten faydalanıyor. 1 yıldır prostat kanseri tedavisi gören Aydın, belediyenin araçlarıyla her gün bulunduğu yerden alınıp, hastaneye götürülüp, getiriliyor. Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak da Kazanlı Mahallesinde tanıdıklarının yanına yerleşen Aydın ve diğer depremzedeleri ziyaret etti. (IHA)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA