Vahap Seçer’den İktidara ’Hayırlı Olsun’lı Sitem!




Tarih: 2 Nisan 2023 Pazar 17:43


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Kayseri’yle ilgili ’Hayırlı olsun’ dileklerini iletirken; Mersin’le ilgili ise sitemli ifadelere yer verdi.

Haber:Şirin Alp

Sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulunan Vahap Seçer, "Kayseri'nin de deprem bölgesi kapsamına alınacağı duyuruldu. Hayırlı olsun… Kayseri'ye bir sözümüz yok ama Mersin de aldığı yoğun göç, yapıların aldığı hasar nedeniyle depremden etkilenen iller arasında. İktidar Mersinlilerin sesini duymamazlıktan geldi, yok saydı, haksızlık yaptı. Ekmeğini depremzede kardeşlerimizle bölüşen Mersinlilere 14 Mayıs'a kadar sabır diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Vahap Seçer, 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin etkilediği 10 ilden Mersin'e yaklaşık 400 bin depremzedenin geldiğini belirterek; önceki haftalarda merkezi hükümetten Mersin için 'özel destek' veya 'özel teşvik' talebini dile getirmişti.


Etiket: mersin, vahap seçer, seçim, siyaset


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA