MSK, Final Spor’a Maç Verdi!




Tarih: 2 Nisan 2023 Pazar 18:28


Türkiye Basketbol Federasyonu Erkekler Basketbol 1. Lig’inde mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi (MSK), evinde ağırladığı Final Spor’a 82-74 mağlup oldu.

Haber:Berna Uslu

Karşılaşma Edip Buran Spor Salonu'nda oynandı.

 

MAÇIN PERİYOT SKORLARI ŞÖYLE;

 

İlk periyodu 19-17 skorla önde bitiren MSK, ikinci periyotta da aynı skora imza atarak karşılaşmanın ilk yarısını 38-34 önde tamamladı.

 

MSK, üçüncü periyodu da 22-21 önde tamamlandı.

 

Ancak son periyotta rakibinden fark yinen Carettalar, dördüncü periyodu 14-27 geride bitirdi.

 

Karşılaşma, Final Spor'un MSK karşısındaki 82-74'lük galibiyetiyle son buldu.

 

BAŞANTRENÖR'DEN AÇIKLAMA!

 

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Mersin Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı Başantrenörü Semih Soğuksu, "Öncelikle Final Spor'u tebrik ederim. Gerçekten bugün hak ettiler kazanmayı. Biz ise özellikle son periyotta yaptığımız basit savunma hatalarıyla 27 sayı yiyerek elimizdeki maçı Final Spor'a armağan ettik. Kendi evimizde beklemediğimiz ve düşünmediğimiz bir mağlubiyet aldık. Kazanan Final Spor oldu. Hak eden takım oldu. Biz de çalışmaya devam edeceğiz. Haftaya zor bir deplasmanımız var; Samsunspor. Ligin sonuna kadar şampiyonluk mücadelemize devam edeceğiz. Buradan tekrardan ayağa kalkıp, mücadeleye devam etmek istiyoruz" dedi.

 

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA