Fenerbahçe-Kayserispor maçını Volkan Bayarslan yönetecek




Tarih: 5 Nisan 2023 Çarşamba 11:36


Fenerbahçe ile Kayserispor arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçını hakem Volkan Bayarslan yönetecek.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde yarın İstanbul’da oynanacak olan Fenerbahçe-Kayserispor maçının hakem triosu belli oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu, 6 Nisan Perşembe günü


Fenerbahçe ile Kayserispor arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Volkan Bayarslan'ı orta hakem olarak görevlendirdi. Bu maçta Bayarslan’a Süleyman Özay ve Erdem Bayık yardımcılık yapacak. Müsabakanın 4. hakemi olarak ise Çağdaş Altay atandı.


İstanbul Bölgesi Süper Lig Hakemi, bu sezon 10 Süper Lig, 12 Ziraat Türkiye Kupası ve 1 de 1.Lig maçında düdük çaldı. Volkan Bayarslan, bu sezon Kayserispor'un ligde Adana Demirspor ve Antalyaspor maçlarında düdük çalarken Fenerbahçe’nin ise Beşiktaş ile Kasımpaşa maçlarında düdük çaldı. (IHA)


Etiket: fenerbahçe, kayseri, spor, futbol, kupa, volkanbayarslan


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA