MSK ve Yılyak Samsunspor için ligde son viraj




Tarih: 5 Nisan 2023 Çarşamba 17:06


Misli.com Türkiye Erkekler Basketbol 1.Lig’de şampiyonluk mücadele veren MSK, ligin 24.hafta karşılaşması kapsamında sahasında ligin güçlü ekiplerinden Yılyak Samsunspor’a konuk olacak.

Haber: Şirin Alp

MSK, önceki hafta kendi evinde Final Spor ile oynamış ve önde götürdüğü karşılaşmayı son çeyrekte rakibine vererek sahadan 82-72’lik skorla mağlup ayrılan taraf olmuştu. MSK bu mağlubiyetle ligde 4.mağlubiyetini almış ve şampiyonluk yolunda yara almıştı. Carettalar, ligde 23.hafta sonunda 19 galibiyet ve 4 mağlubiyetle oynadı ve 42 puanla 2.sırada yer aldı. Zirve koltuğunda ise Çağdaş Bodrum Spor 43 puanla oturuyor.

Misli.com Türkiye Erkekler Basketbol 1.Lig’de son 7 haftaya girilirken şampiyonluğun en iddialı ekiplerinden MSK, kalan haftalarda hata yapmayarak sezonu şampiyon olarak tamamlamanın hesaplarını yapıyor. MSK’nın, Cuma günü oynayacağı zorlu karşılaşma, Samsun’da Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu’nda saat 20.00’de oynanacak.

 

 

 


Etiket: misli, samsunspor, lig, basketbol, erkekler


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA