Ozan Varal: ‘Milletimizin artık rahat bir nefes alması gerekiyor’




Tarih: 5 Nisan 2023 Çarşamba 16:47


CHP Mersin Milletvekili Aday Adayı Gültekin Uğur, seçim çalışmaları kapsamında CHP Silifke ve Erdemli İlçe Başkanlıklarını ziyaret etti.

Haber: Sercan Özdemir

Seçim dolayısı ile yoğun bir tempoyla çalışmalarını sürdüren  Gültekin Uğur, bugün önce Erdemli İlçe Başkanı Ahmet Dursen Şahin ve İlçe Yöneticileri ile bir araya geldi, akabinde CHP Silifke İlçe Başkanı Bünyamin Uçar ve İlçe Yöneticilerini ziyaret etti.

 Uğur, “Bizler inandığımız değerlere her zaman bağlı kaldık”

Aday adaylığı sürecinde parti tabanın desteğinin önemli olduğunu kaydeden Uğur, "Çıktığımız bu yolda, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün haritasını elimize alarak Sn. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun ışığı ile yürüyeceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Sn. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nu Cumhurbaşkanı yaparak Türkiye'nin aydınlığa çıkmasını hep birlikte sağlayacağız. Ben de Sn. Genel Başkanımın bir neferi olabilirsem ne mutlu bana. Bizler inandığımız değerlere her zaman bağlı kaldık. İnanıyoruz ki 15 Mayıs sabahı Türkiye'ye bahar gelecek" dedi.


Etiket: chp, gültekin, uğur, ilçe, başkanlık


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA