Olcay Kılavuz’dan Dikkat Çeken Açıklama!




Tarih: 7 Nisan 2023 Cuma 16:15


MHP’nin milletvekili listelerini açıklamasının ardından Mersin’de 4’üncü sırada gösterilen Olcay Kılavuz, sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı.

Haber: Berna Uslu

27. Dönem'de MHP Mersin Milletvekili görevini gerçekleştiren ve son aylarda adı Sinan Ateş cinayetiyle Türkiye gündemine oturan Olcay Kılavuz, "Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey'in takdir ve tensipleriyle 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde MHP Mersin Milletvekili adayı olan tüm dava arkadaşlarımıza tebriklerimi sunuyor; milletvekili adaylarımızın vatanımıza, milletimize, davamıza, teşkilatlarımıza ve Mersinimize hayırlı olmasını diliyorum. Cenab-ı Allah yar ve yardımcımız olsun. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey'in, kutlu davamızın, fedakar ve cefakar teşkilatımızın dün, bugün ve yarın emrinde ve hizmetindeyiz" ifadelerine yer verdi.

 

MHP'NİN MERSİN LİSTESİ ŞÖYLE:

 

1- Levent Uysal

2- Serdar Soydan

3- Mustafa Akın

4- Olcay Kılavuz

5- Mehmet Şahin

6- Kürşat Türker Ercan

7- Mustafa Yaşar

8- Kıvanç Derya

9- Zeynel Korkmaz

10- Ferda Er

11- Fatih Önge

12- Ali Arı

13- Ali Kaya

 

 


Etiket: milletvekili, seçim, aday, liste


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA