CHP’li Vekillerden Veda Mesajı!




Tarih: 7 Nisan 2023 Cuma 16:30


CHP Mersin Milletvekilleri Alpay Antmen, Ali Mahir Başarır ve Cengiz Gökçel, TBMM’ye veda mesajları paylaştı.

Haber: Mehmet Şah Akın

27. Dönem'i geride bırakan ve yaklaşık 4,5 yıldır milletvekilliği görevini sürdüren CHP'li vekillerin paylaştıkları veda mesajları şöyle;

Alpay Antmen:

"TBMM'de 27. Dönemi tamamladık. Halkın iradesini Mecliste sonuna kadar savunduk. Saray baskısı, pandemi, yerel seçimler ve deprem felaketlerinde ülkemizin çıkarı için çalışmaya devam ettik. Şimdi de Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yönettiği ülkede mücadeleye devam edeceğiz..."

Ali Mahir Başarır:

"Bugün TBMM 27. Döneminin son günü; 5 Yıllık görev süremizde ülkemiz için elimizden geleni yapmaya çalıştık; yapmaya da devam edeceğiz, güzel günlerde buluşmak dileğiyle…"

Cengiz Gökçel:

"TBMM’nin bugünkü son birleşimi ile 27. döneme veda ediyoruz. 5 yıllık görev süremiz boyunca başta Mersin'imizin, çiftçilerimizin ve tüm vatandaşlarımızın sorunlarını Meclis gündemine taşıdık."

 

 


Etiket: chp, milletvekili, aday, liste


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA