Coşkun Fırat, Polis Teşkilatının 178. Kuruluş yılına özel mesaj




Tarih: 8 Nisan 2023 Cumartesi 18:13


Akdeniz Basın Birliği Başkanı Haydar Coşkun Fırat, Polis Teşkilatının 178. Kuruluş yılı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Haber: Berna Uslu

Coşkun Fırat: "Demokratik ülkelerde Polis Teşkilatı’nın görevi, en önemli temel insan hakları olarak kabul edilen halkın can ve mal güvenliğini yasalar çerçevesinde korumaktır. Türk Polisi, 178 yıldır bu önemli görevi başarıyla yerine getirmenin yanı sıra, ülkemizdeki huzur ve güven ortamının tesisinde büyük rol üstlenmektedir. Bu bilinçle gerektiğinde canını hiçe sayarak, fedakârca görev yapan polisimiz, Türk halkının gönlünde müstesna bir yer edinmiştir. Bilim ve teknolojiyi yakından takip ederek uygulamalarında kullanan Türk Polisi, gelişmeler karşısında sürekli kendini iyileştirerek, suçla mücadelede daha etkin bir konuma ulaşmış, uluslararacsı arenada da saygın bir yer edinmiştir. Bu duygu ve düşüncelerle Polis Teşkilatımızın 178. Kuruluş yılını ve Polis Haftasını en içten dileklerimle kutlar, tüm emniyet çalışanlarına sevgi, saygı ve selamlarımı sunarım” şeklinde konuştu.

 


Etiket: polis, teşkilat, coşkun, fırat, haydar


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA