Tobin ve Oğulcan’ın Sakatlığı Son 2 Maçta Mağlubiyet Getirdi!




Tarih: 9 Nisan 2023 Pazar 16:29


Türkiye Erkekler Basketbol 1.Lig’inde mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi (MSK), Samsun’da Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu’nda Yılyak Samsunspor Basketbol’la karşılaştı. ’Aynı Potada, Aynı Rotada’ sloganıyla sahaya çıkan MSK, karşılaşmadan mağlup ayrıldı.

Haber- Mehmet Şah Akın

 

Samsun deplasmanından 84-63 mağlubiyetle dönen Mersin Büyükşehir Belediyesi (MSK), Balıkesir Büyükşehir Belediyespor'u evinde ağırlamaya hazırlanıyor. Son 2 maçta yaşanan mağlubiyetleri değerlendiren MSK Başantrenörü Semih Soğuksu, "Tobin ve Oğulcan'ın sakatlıkları bizi çok etkiledi ama bu son iki maçta aldığımız mağlubiyetleri buna bağlıyorum" dedi.

 

MSK, SON HAFTALARDA BEKLEDİĞİ SONUCU ALAMADI!

Önceki hafta evinde ağırladığı Finalspor karşısında 82-74'lük mağlubiyet yaşayan MSK, Samsun deplasmanında bir mağlubiyet daha gördü. Sezonun başından bu yana oynadığı 24 maçtan 19 galibiyet ve 5 mağlubiyetle ayrılan MSK, şu ana kadar rakiplerine 1958 sayı atarken, 1760 sayıyı ise kendi potasında gördü.

 

İLK YARI ÇEKİŞMELİ GEÇTİ

Son olarak Samsun deplasmanında da beklediği skoru yakalayamayan MSK, ilk periyodu 17-19'luk skorla rakibinin gerisinde tamamladı. İkinci periyotta atağa kalkan Carettalar, 21-20'lik skorla periyodun galibi oldu. İlk yarıyı 1 sayılık farkla, 38-39 geride bitiren MSK, ikinci yarının ilk periyodunda kan kaybetti.

 

İKİNCİ YARIDA ÇOK KAN KAYBETTİ

Üçüncü periyotta rakiplerinin potasına 10 sayı atan Carettalar, rakiplerinden gelen 23 sayıyı ise kendi potasında gördü. MSK, son periyotta da beklediği skoru yakalayamayarak mağlubiyet getiren skor tablosuna imza attı. Dördüncü periyodu 15-22 geride tamamlayan MSK, Samsun deplasmanından 84-63'lük mağlubiyetle ayrıldı.

 

"TAKIMI SÜPER LİG'E TAŞIMAK İÇİN ELİMİZDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIZ"

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Mersin Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı Başantrenörü Semih Soğuksu, "Öncelikle Tobin ve Oğulcan'ın sakatlıkları bizi çok etkiledi ama bu son iki maçta aldığımız mağlubiyetleri buna bağlıyorum. Mücadele etmek sadece koşmak değil. Maalesef 2. Yarı hem hücumda hem savunmada konsantrasyon olarak, algı ve farkındalık olarak, doğru yapılması gereken işler olarak hiç yoktuk. Buralara birbirine inanan, birbiri için savaşan, hedefi olan, kazanmaktan başka hiçbir şeyi düşünmeyen ve doğru basketbol oynayan bir takım olarak geldik. Fakat maalesef Finalspor 2. Yarı ve bugün 2. Yarı bambaşka bir takım vardı. Başta başantrenör ben olmak üzere takım adına bugün özellikle 2. Yarıda koyduğumuz kötü performanstan dolayı taraftarlarımızdan özür diliyorum. Sakatlarımızı iyileştirip daha fazla çalışıp, daha fazla konsantre olarak yeniden ayağa kalkarak normal sezon ya da play-off'da takımı Süper Lig'e taşımak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız" ifadelerine yer verdi.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA