Depremzedeler için Destek Konseri




Tarih: 10 Nisan 2023 Pazartesi 10:38


08 Nisan Cumartesi saat 20.30’da Mersin Uluslararası Müzik Festivali ve Mersin Liman İşletmesi A.Ş’nin işbirliğiyle Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde depremzedelere destek için konser düzenlendi. Konser, Mersinliler tarafından yoğun ilgi gördü.

Haber- Kadri Duman 

 Ünlü Balet Tan Sağtürk, Tiyatro ve Sinema Oyuncuları Yiğit Yapıcı ve Alara Turan’ın sunum yaptığı konserde; Şef Rustam Rahmedov yönetiminde, Gülsin Onay (Piyano), Bengi İspir Özdülger (Soprano), Bülent Bezdüz (Tenor), Dilek Türkan (Türk Müziği Yorumcusu), Asude Karayavuz (Mezzosoprano), Caner Akgün (Bariton), Gökhan Aybulus (Piyano), Bilgin Canaz (Ney), Elvin Hoxha Ganiyev (Keman), Şef Reyhan Bezdüz yönetiminde, MDOB Çocuk Korosu, Tarsus Belediyesi Çocuk Korosu ve Deprem Bölgesi Çocuk Korosu yer alarak performanslarıyla Mersinlileri hayran bıraktılar.

Depremzedelerin  dinleyici olarak katıldığı etkinlikte, Akdeniz Bölge Garnizon Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik, Akdeniz Belediye Başkan Yardımcısı Sabahattin Yeşiloğlu, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit de salonda yerini alan dinleyiciler arasındaydı.

   

 


Etiket: depremzede, destek, konser, belediye


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA