Mersin’de Yol ve Asfalt Çalışmaları Sürüyor




Tarih: 10 Nisan 2023 Pazartesi 11:01


Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından Tarsus, Toroslar,Yenişehir ve Mezitli’nin bir çok noktasında yol yapım, bakım-onarım ve yol yenileme çalışmaları devam ediyor. Ekipler, olası tehlike arz eden durumlarda Teksin’deniletilen talep ve şikayetlere müdahale etti.

Haber- Berna Uslu

Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çalışan ekipler merkezde yoğun mesai yaptı

 

Çalışmalar kapsamında ekipler, Mezitli ilçesi Merkez Mahallesi Fındıkpınarı Caddesi'nde yol ve asfalt çalışması başlattı. GMK Bulvarı ile İsmet İnönü Bulvarı arasında freze çalışması yapan ekipler, hafta sonu mesaisine ara vermeden asfalta hazırlık faaliyetlerini yerine getirdi.

 

Yol yapım ekipleri İsmet İnönü Bulvarı 2. Çevre Yolu devamı projesi kapsamında da çalışmalarını sürdürdü.Yenişehir ilçesi Menteş Mahallesi NevitKodallı Caddesi 11. Cadde ile 13. Cadde arası bitümlü sıcak karışım (bsk) serim çalışması da ekipler tarafından tamamlandı.

 

13. Cadde ile 26. Cadde kesişiminde ve 13. Cadde. 4.etap (38. Cadde ile 26. Caddearası kuzey kısım) çalışma alanlarında da faaliyetler devam etti.

 

Kentin yeni yol ihtiyacını karşılamak için çalışma gerçekleştiren ekipler, Yenişehir Çiftlikköy Mahallesi 32243 Sokak’ta yeni yol açma zemin taş dolgu çalışması yaptı.

 

Toroslar ilçesi Gözne Caddesi'nde bir süredir devam eden çalışmalar kapsamında ekipler, sıcak asfalt serim ve kaldırım çalışmalarını sürdürürken,Tarsus ilçesi FerahimşalvuzMahallesi Molla Kerim Caddesi’nde asfalta hazırlık ve pmt serim çalışmalarına da devam etti.

 

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA