‘Burda Olan Burda Kalır’ Gösterisini Mersinlilerle Buluştu




Tarih: 10 Nisan 2023 Pazartesi 13:17


Mersin Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ‘Burda Olan Burda Kalır’gösterisine insanlar günler öncesinden ücretsiz davetiyelerini aldılar. Zafer Algöz ile Can yılmaz Mersinlilerle bir araya geldi. Salonda 2 saat süren gösteriyi izleyenler kahkahalara boğuldular.

Haber: Mehmet Şah Akın

Algöz, “Mersin Türkiye’nin Barcelona’sı”

Tiyatro sanatçısı ve oyuncu Zafer Algöz, Mersinlilerin sanat potansiyellerinin mutluluk verici olduğunu belirterek, Pandemi, hayatımızın her alanını etkilediği gibi özellikle kültür ve sanat alanında çok büyük darbe vurdu. Sinemalar, tiyatrolar kapandı. Müzik sektöründe çalışanlar çok büyük mağduriyet çektiler. Tam pandemiden kurtulduk, işler rayına oturdu derken üstüne bir de bu talihsiz deprem felaketi başımıza geldi. Şimdi yeniden ayaklarımızın üstünde dikilip hem kendimize hem ülkemize moral vererek, yeniden ayağa kalkmamızı gerektiren bir durum. İnşallah bizim debir katkımız olur. Ben sahilinden ve güzelliğinden dolayı hep Mersin için Türkiye’nin Barcelona’sı derim. Allah nazardan korusun. Belediye Başkanımıza da çok teşekkür ediyoruz. İyi ve çalışan Başkan. Kentin gelişimi anlamında çok kıymetli hizmetleri var diye konuştu.

“Her gittiğimiz yerde seyirci bizi bağrına basıyor”

Komedi yazarı ve oyuncu Can Yılmaz ise gösterilerini metne bağımlı kalmaksızın, yaşadıkları olaylar üzerinden gerçekleştirdiklerini belirterek “Bizimki biraz da muhabbet gibi bir şey. Bir tiyatro metni yok. Zafer abi zaten 40 senedir sahnede ama benimki bir şaka ve iddia üzerine başlayan bir şeydi. Yaklaşık 4 sene oldu oldu başlayalı. İnsanlar tarafından gayet güzel ilgi görüyor. Yurtdışında da oynadığımız oldu. Anadolu'yu daha çok geziyoruz ve her gittiğimiz yerde sağ olsun seyirci bizi bağrına basıyor. İnsanların güldüğü, eğlendiği, yaşadığımız olayları anlatan film setlerinde başımızdan geçen hikayelerimiz var. Geçmişten gelen benim tiyatroculuğumdan, Zafer abinin diğer yaptığı başka işlerden anıların geçtiği güzel bir gösteri. Mersin’e  bir evvelki sene gelmiştik. Gayet güzel bir yerdedi.

 


Etiket: sahne, zafer, alagöz, can, yılmaz


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA