Yeni MİY: ‘Haydi Mersin Hep Birlikte Şampiyonluğa’




Tarih: 10 Nisan 2023 Pazartesi 14:10


Yeni Mersin İdman Yurdu sosyal medyada yaptığı açıklamada; “Mücadeleci ve istekli bir şekilde şampiyonluğa yürüyeceğiz” dedi.

Haber- Sercan Özdemir

TFF 3.Lig 1.Grup’ta son 7 karşılaşmaya gidilirken kırmızı-lacivertlilerin peş peşe yaşadığı puan kayıpları endişeye neden olmuştu.

Yeni MİY’in sosyal medyada yaptığı paylaşımda; “Değerli Mersinliler; Şampiyonluk mücadelemizde, son haftalarda almış olduğumuz beraberlikler camiamızı ve bizleri üzmektedir. Ligde son 7 haftaya girdiğimiz bu süreçte Yönetim Kurulu, Teknik Heyet, Futbolcularımız ve Taraftarımız ile birlikte daha inançlı, mücadeleci ve istekli bir şekilde şampiyonluğa yürüyeceğiz. Dolayısıyla Teknik Heyetimiz ve Futbolcularımızın, son düzlüğe girdiğimiz bu dönemde, coşkulu bir şekilde galibiyetler alacağına olan inancımız ve İdman Yurdu’muzu şampiyonluğa taşımaları noktasında güvenimiz tamdır.Taraftarlarımızdan ricamız; bu kritik süreçte moral bozmadan, sabırla Takımımızı desteklemeleri olacaktır. Şampiyonluğa heyecanla ve coşkuyla, kenti bayraklarla donatarak, el ele, yürek yüreğe ve kenetlenerek yürüyeceğiz. Yolun sonunun şampiyonluk olacağından kimsenin şüphesi olmasın. Haydi Mersin hep birlikte şampiyonluğa” dedi.


Etiket: miy, futbol, şampiyonluk


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA