Akdeniz Belediyesi Yol Çalışmalarına Hız Verdi




Tarih: 11 Nisan 2023 Salı 11:52


Mersin Akdeniz Belediyesi, her mahalle için yeni imarlı yol açma, asfalt serimi ve yama, kaldırım, kilit taşı ve karo yenileme çalışmalarına hız verdi.

Haber-Berna Uslu

 

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, gerek sahada yaptıkları tespitler ve vatandaşlardan gelen talepler üzerine uzak veya yakın demeden ihtiyaç duyan her mahalleye hizmet sunuyor.

 

Yeşilçimen Mahallesi’nde yeni imar yolu açılıyor Yeşilçimen Mahallesi sınırları içinde, Tırmıl Sanayi Sitesi kuzeyinde yeni imarlı yol açma çalışması başlatan ekipler, iş makineleri yardımıyla önce yumuşak zemin ham toprağı alıp yerine dolgu malzemesi serdi. Ardından da bypass serimi yaptı ve dolgu sıkıştırma çalışması yaptı. Hazırladıkları plan ve program kapsamında hareket eden ekipler; Adanalıoğlu Limonlu Mahallesi, Huzurkent Bahşiş Mahallesi, Yeni Mahalle, Müfide İlhan, Karaduvar, Siteler, Güneş, Hal, Nusratiye, İhsaniye, Hamidiye, Mesudiye, Mahmudiye ve Şevket Sümer mahallelerinin ihtiyaç duyan sokak ve kaldırımlarında asfalt serimi ve yama, kilit taşı ve karo yenileme çalışmaları gerçekleştirdi.


Etiket: belediye, yol, çalışma, asfalt


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA