‘ÇOCUK ŞARKILARI’ ETKİNLİĞİ İLE 23 NİSAN COŞKUSU ERKENDEN BAŞLADI




Tarih: 12 Nisan 2023 Çarşamba 14:52


Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı katkılarıyla Kent Orkestrası Bandosu, düzenlediği konserle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu başlattı. Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası, ‘Çocuk Şarkıları Etkinliği’nde çocuklar ve ailelerine keyifli anlar yaşattı.

Haber- Sercan Özdemir

 

Kent Orkestrası Bando Şefi Ali Özgen Erkoç, 23 Nisan haftasından dolayı çocuklara erkenden böyle bir eğlence, böyle bir müzikal şenlik vermeyi planladıklarını belirterek,Etkinliklerimiz 23 Nisan haftası boyunca ve sonrasında da devam edecek” dedi.

 

Erkoç: “Moral motivasyon desteği sunmayı planlıyoruz”

 

Deprem bölgesinden kentimize gelen misafir çocuklara da etkinlikler düzenleneceğini belirten Erkoç,Şu anda zaten kaldıkları yerler belirleniyor. Hemen akabinde onlara da müzikal anlamda, eğlence anlamında bir moral motivasyon desteği sunmayı planlıyoruz. Bütün amacımız, aslında çocuklarımızın moral ve motivasyonunu sağlamak, insanları olabildiğince eğlendirmek diye konuştu.

 

 


Etiket: çocuk, eğlence, etkinlik, bando, aliözgenerkoç


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA