Nusaybin’de berber ve müşterisi tıraşı yarıda kesip halay çekti




Tarih: 12 Nisan 2023 Çarşamba 16:07


Mardin’in Nusaybin ilçesinde bir kuaförde tıraş olan müşteri ve berber, içeri giren gençlerle müziğin temposuna ayak uydurup halay çekmeye başladı. O anlar ise kameralara yansıdı.

  Nusaybin ilçesinde pazartesi akşamı berber Muhammed Emin Aydın, müşterisini tıraş etmeye başladı. O sırada üç genç içeri girdi. Dükkanda yöresel oyun havası çalarken gençler koltuktan havluyu alarak oynamaya başladı. Berber Muhammed Emin Aydın ve müşterisi de dayanamayarak tıraşı yarıda bırakıp oynamaya başladı. Gençlerin halaylı tıraşı güvenlik kamerasına yansıdı. 
  O anları İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine anlatan Muhammed Emin Aydın, dükkanda müşteriyi tıraş ederken arkada şarkı çaldığını, diğer arkadaşlarının içeri girdiklerinde direkt halaya durduklarını belirterek, “Bizde doğaçlama bir şey oldu. Kendimizi kaptırdık ve güzel bir video ortaya çıktı” dedi. (IHA)
                                    


Etiket: berber, müşteri, halay


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA