MERSİN TOROSLAR BELEDİYESİ BAŞKANLIĞINDAN




Tarih: 13 Nisan 2023 Perşembe 00:05


MERSİN TOROSLAR BELEDİYESİ BAŞKANLIĞINDAN
Toroslar İlçesi Sınırlarında “Tekstil/Giysi Atıklarının Yeniden Değerlendirilmesi Amacı İle Toplanması ve Taşınması İşi”  kapsamında Belediyemiz sınırları içerisinde bulunan Cadde, Bulvar, Meydan ve Sokaklarda uygun yerlere konumlandırılacak 200 adet tekstil/giysi atıkları kumbaralarının 2886 sayılı devlet ihale kanununun ilgili maddeleri ve 35/c maddesine göre (Açık Teklif Usulü) artırma ihale ile Zeki Ayan Mahallesi Kuvayi Milliye Caddesi No:25 Toroslar adresindeki Toroslar Belediyesi encümen salonunda 19/04/2023 Tarihinde aşağıda belirtilen saatte 3 yıl süre ile kiraya verilecektir. Bu ihaleye ait şartname mesai saatleri içerisinde Toroslar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünde görülebilecektir.
İhaleye girebilmek için isteklilerin nüfus cüzdanı örneği, tüzel kişi olması durumunda ticaret sanayi odası belgesi, ikametgâh ilmühaberi, tüzel kişi olması durumunda adres beyanı, yer gördü belgesi, geçici teminat ve ek teminat, İhale dokümanı satış bedeli: 1.000 TL (Bin Türk Lirası) nın Belediyemiz Mali Hizmetler Müdürlüğüne yatırıldığına dair makbuz, Belediyemiz Mali Hizmetler Müdürlüğünden borcu yoktur yazısı, vekâlet ile katılıyorsa istekli adına düzenlenmiş vekaletname, vekalete iştirak edenin noter tasdikli imza sirküleri, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığından alınmış Tesis İzin Lisans Belgesi, Ülkemiz sınırları içerisinde en az 1 İlçe Belediye ile giysi/tekstil atıkları toplama ve geri dönüşüme kazandırılması konusunda devam eden ve/veya bitmiş olmak üzere protokol veya sözleşme imzaladığına dair ilgili Belediyesinden/Belediyelerden alınacak yazı. Bu yazıda sözleşme konusu, başlangıç ve bitiş tarihleri açıkça ifade edilmelidir,  istenilen belgelerin aslı ya da noter onaylı suretini ihale komisyonuna sunması gerekmektedir. İdare ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

SIRA NO

 

CİNS - NİTELİK

KUMBARA ADEDİ

YILLIK TAH. BED. TL

GEÇİCİ TEMİNAT MİK. TL

İHALE TARİHİ VE SAATİ

 

1

 

Cadde, Bulvar, Meydan ve Sokaklarda uygun yerlere konumlandırılacak Kumbara

 

200

 

675.000,00 TL+KDV

 

135.000,00 TL

 

19.04.2023

Saat:14.00

#ilangovtr                                                                                                                  BASIN NO:1807357


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA