Akıl Ve Zeka Oyunları’nda Dereceye Giren Öğrencilere Ödülleri Verildi




Tarih: 13 Nisan 2023 Perşembe 10:45


Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan’ın ve İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca’nın katılımıyla 5. Akıl ve Zeka Oyunları Ödül Töreni gerçekleşti.

Haber-Şirin Alp

 

Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün katkılarıyla düzenlenen, 11 ilçede dereceye giren 110 ve Hatay Kırıkhan'dan gelen 2 misafir öğrenci, olmak üzere toplam 112 öğrenci katıldığı 5. Akıl ve Zeka Oyunları Yarışması'nda farklı kategorilerde ve farklı kademelerde  30 öğrenci ödüle layık görüldü.  Ödül töreni, Dumlupınar Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor Salonu'nda gerçekleşti.

 

“Evlatlarımızla gurur duyuyoruz”

 

İl Milli Eğitim Müdürü KOCA; "Evlatlarımızla gurur duyuyoruz. Eğitim öğretim sürecinde evlatlarımızın akademik başarı yanında farklı disiplinlerde de mücadele ettiklerini, kendilerini ortaya koyduklarını ve başarılı olduklarını görmek bizleri çok mutlu ediyor. Yarışmaya katılan tüm evlatlarımızı, çok değerli velilerimizi ve kıymetli meslektaşlarımızı tebrik ediyor, emeklerinden dolayı onlara en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. Allah her zaman böyle mutlu günlerde buluşmayı nasip etsin, evlatlarımızın başarıları daim olsun” şeklinde konuştu.


Etiket: akıl, zeka, oyun, ödül, ademkoca, alihamza, pehlivan


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA