Vatandaşın üzerine hakaret gibi indirimli ürün attılar




Tarih: 14 Nisan 2023 Cuma 01:11


Karaman’da zincir bir mağazada indirimle raflar boşalırken, depodan ürün getiren personelin vatandaşın üzerine indirimli ürünleri atması tepki çekti. Karaman Valiliği de olayla ilgili olarak inceleme başlatıldığını açıkladı.

  Karaman Park AVM'de hizmet veren zincir bir mağazada indirim sonrası tüm raflar boşaldı. Yeni indirimli ürünleri depodan taşıyan personeli takip eden müşteriler mağazaya girmeden ürünleri isterken görüntülendi. Personelin mağaza girişinde vatandaşların üzerine montları fırlatması skandal görüntülere neden oldu. Sosyal medyada hızla yayılan görüntü sonrası yapılan yorumlarda mağazaya ve personeline yönelik tepkilere yer verildi. 
 
  Valilikten açıklama 
  Karaman Valiliği de görüntülere konu olan olayla ilgili açıklama yaptı. Valilikten yapılan açıklamada, “İlimizde bir mağazada çekilen görüntülere konu olan olay ile ilgili olarak Valiliğimiz tarafından gerekli incelemeler başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi. (IHA)
                                     


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA