Akdeniz Belediyesi Tarafından Borç Yapılandırma Hatırlatması Yapıldı




Tarih: 14 Nisan 2023 Cuma 13:57


Mersin Akdeniz Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü; “emlak vergisi, çevre temizlik vergisi ile ilan ve reklam vergilerinin” yapılandırılmasında son başvuru tarihinin 31 Mayıs 2023 olduğunu hatırlattı.

Haber-Gizem Tokkuzun

Alacaklarından bazılarının yeniden yapılandırılmasına yönelik 7440 Sayılı Kanun Resmi Gazete’de yayımlanmıştı. Akdeniz Belediyesi’ne başvuran vatandaşlar; “Emlak ve çevre temizlik vergisi ile ilan-reklam vergisi, idari para cezaları, ecrimisil, harçlar ve bunlara bağlı gecikme zammı ile vergi cezalarını” yapılandırabilecek.

Akdeniz Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, vergi ödeme ve yapılandırmada son başvuru tarihinin 31 Mayıs 2023; ilk taksit ve peşin ödeme tarihinin ise 30 Haziran 2023 olduğunu hatırlattı, geç kalınmaması için vatandaşlara çağrıda bulundu.


Etiket: borç, yapılandırma, hatırlatma, vergi


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA