TİY- Sivas Belediyespor Karşılaşması




Tarih: 14 Nisan 2023 Cuma 14:46


TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu (TİY), Son maçta aldığı 9-0’lık mağlubiyetin ardından yarın kendi sahasında Sivas Belediyespor’u ağırlayacak.

Haber-Sercan Özdemir

 

Türkiye Futbol Federasyonu  TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden ve kabus gibi bir sezon geçiren Tarsus İdman Yurdu yarın sahaya çıkacak. Ligde yaşadığı ekonomik sıkıntılar yüzünden, ligin ikinci yarısında alt yapı oyucularından kurulu kadrosuyla maçlara çıkmak durumunda kalan TİY, bu maçlarda aldığı ağır mağlubiyetlerle adından söz ettiriyor.

 

21 puanla ligin 17'inci sırasında yer alan Tarsus İdman Yurdu, 12 puanla ligin son sırası olan 19'uncu sırada yer alan Sivas Belediyespor'la yapacağı karşılaşma öncesi geçtiğimiz hafta Çorum Futbol Kulübü'yle yaptığı maçtan 9-0 mağlup ayrılmıştı. Son 3 haftayı mağlubiyetle bitiren TİY, şu ana kadar oynadığı 30 maçtan 12 beraberlik ve 15 mağlubiyet alırken; 3 maçta da galibiyet yakaladı.

 

Sivas takımını kendi evinde ağırlayacak

 

Rakiplerine bu sezon toplam 23 gol atan TİY, rakiplerinden gelen 85 golü ise kendi kalesinde gördü. Tarsus takımı, kendi evinde oynadığı 15 maçta 1 galibiyet, 8 beraberlik ve 6 mağlubiyet yaşarken; deplasmanda oynadığı 15 maçtan da 2 beraberlik ve 13 mağlubiyetle döndü. Bugün, Sivas takımını evinde ağırlayacak olan TİY, Tarsus İlçe Stadyumu'nda sahaya çıkacak. 

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA