Mersin OGM, depremzedelerle iftar yemeğinde buluştu




Tarih: 15 Nisan 2023 Cumartesi 17:29


Ramazan ayı ile bütünleşen birlik ve beraberlik duygusunun yaşandığı bu ayda depremzede aileler için,, Mersin Orman Bölge Müdürlüğümüzün sosyal tesislerinde iftar yemeği düzenlendi.

Haber- Sercan Özdemir

Ramazan’ın 23. gününde depremzedelerinde ailelerinde yer aldığı iftar programına,  Mersin Orman Bölge Müdürü Mustafa Yalçın, Bölge Müdür Yardımcıları Mehmet Fulin, Ali Kişi ve Yaşar Yaman Sağlam, şube müdürleri, işletme müdürleri, işletme şefleri, Mersin Orman Bölge Müdürlüğü çalışanları ve aileleri katıldı. Bölge Müdürü Yalçın program konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “6 Şubat’ta meydana gelen büyük deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet kederli ailelerine başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar dilerim. Ramazan Ayı’nın maneviyatını paylaşmak, bereketini artırmak amacıyla düzenlediğimiz iftar programında birlikte olmaktan mutluluk
duyuyorum. Ramazan ayının getirdiği huzur ve bereketi birlikte geçirdiğimiz bu günlerin devamını diler, yaklaşan Kadir Gecenizi ve Ramazan Bayramınızı da en kalbi duygularımla tebrik ediyorum.”


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA