AKDENİZ BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUK ŞENLİĞİ




Tarih: 17 Nisan 2023 Pazartesi 16:55


Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, “Toroslar Çocuk Şenliği”nde bir araya getirecek.

Haber- Kadri Duman

 

Mersin Toroslar Belediyesinin 18-23 Nisan tarihleri arasında hazırladığı Çocuk Şenliği’nde binlerce çocuk; ekranların sevilen animasyon çizgi dizi karakterlerinin gösterilerini izleyecek.

 

Yunus Emre Kültür Merkezi’nde 18 Nisan Salı günü Rafadan Tayfa gösterimi ile başlayacak Çocuk Şenliği; 19 Nisan Çarşamba Harika Kanatlar, 20 Nisan Perşembe Kukuli, 21 Nisan Cuma Keloğlan, 22 Nisan Cumartesi Niloya ile devam edecek. 23 Nisan Pazar günü ise Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM)  kuruluşunun 103’üncü yıl dönümünde Elif’in Düşleri gösterimi ile son bulacak.

 

Başkan Yılmaz; “Çocukları en özel etkinliklerle buluşturacağız”

 

Ramazan ayı boyunca eğlenceler düzenleyen Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, ara tatilde ve 23 Nisan’da da çocukları en özel etkinliklerle buluşturacaklarını söyledi.

 


Etiket: çocuk, şenlik, çocuklar, eğlence


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA