Mersin Cemevi’nden Üniversite Öğrencilerine Destek Amaçlı “Burs Konseri”




Tarih: 17 Nisan 2023 Pazartesi 17:08


Mersin Cemevi Başkanı Pir Hasan Kılavuz, “ Yüreği insan sevgisiyle ve dayanışma ruhuna sahip olan siz değerli canlarımızla cemevimizin bahçesi binlerce kişiyle doldu. Bu konser de elde edilen gelirle depremzede öğrencilere destek ve umut olmak istedik ” diye belirtti.

Haber-Sercan Özdemir

Pir Hasan Kılavuz; “Burs çağrımıza, gerek yurt içinden ve yurtdışından duyarlı canlarımız bilet alarak üniversiteli depremzede öğrencilerimizin geleceğine ışık oldular. Almanya’dan bizi kırmayarak gelen Necati Şahin’e ve burs konserinde bizi yüreklendiren büyük ozan Musa Eroğluna, Ender Balkır canımıza, Ayfer Vardar canımıza çok teşekkür ederim ” şeklinde konuştu.

Cemevi, 6 Şubat K.Maraşlı depremlerinden Mersin’e yerleşen vatandaşlara büyük hizmet sağladı. Kılavu; “Cemevleri  kapılarını açarak, depremden etkilenen canlarımızın sığınak kalesi haline gelmiştir. Mersin Cemevi olarak depremin ilk gününden itibaren kapılarını depremzede canlarımıza açtık. Cemevi mutfağında, Yenişehir Belediyesinin katkılarıyla yemek pişirilerek Latin ve Katolik kilisesine, deprem bölgesinden Yenişehir Atatürk Kültür Merkezine sığınan canlarımıza yemek ikramında bulunduk” dedi.

 

 Ayfer Vardar, Musa Eroğluve Ender Balkır’ın çiçek takdiminin ardından konser sona erdi.

 


Etiket: cemevi, burs, konser


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA