Mersin Kadir Gecesi’nde 10 Bin Paket Lokma Tatlısı Dağıtıldı




Tarih: 18 Nisan 2023 Salı 14:06


Büyükşehir Belediyesi, Kadir Gecesi’nde Mersinlilere lokma tatlısı ikram etti. Anamur’dan Tarsus’a kadar tüm ilçelerde toplam 10 bin paket lokma tatlısını, ekipler vatandaşlara ulaşmasını sağladılar.

Haber- Mehmet Şah Akın

Mersin Büyükşehir Belediyesi, İslam Alemi’nin kutsal gecesi olan Kadir Gecesi’nde cami çıkışları, cemevleri, Büyükşehir’in geçici barınma alanları ve Erkek Öğrenci Yurdu’nda vatandaşları lokma ikramı ile karşıladı.

 

“Gecenin maneviyatına uygun ikramlarda bulunduk”

 

Sosyal Hizmetler Dairesi’nde görev yapan ve CNR Fuar Merkezi Geçici Barınma Merkezi sorumlusu Arif Türkoğlu, Bu gece mübarek Kadir Gecesi. Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak, daha önceki mübarek günlerde olduğu gibi, bu gecede de misafirlerimize, gecenin maneviyatına uygun ikramlarda bulunduk. Bu yıl ülkemiz büyük bir afet geçirdi ve Mersin’e de 11 ilden misafirlerimiz geldi. CNR fuar alanında ve diğer alanlarda Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak misafirlerimizi konuk ediyoruz. Bugün burada da, bu gecenin maneviyatına uygun olarak, konuklarımıza lokma tatlısı ikramında bulunduk” şeklinde konuştu.

 


Etiket: kadir, gecesi, lokma, tatlı, dağıtım


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA