TİY-AMED Sportif Karşı Karşıya




Tarih: 18 Nisan 2023 Salı 15:00


Son 2 karşılaşmasında toplam 15 gol yiyen Tarsus İdman Yurdu, bugün Amed Sportif’le karşılaşacak.

Haber-Sercan Özdemir

 

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden ve ligin son sıralarında mücadelesini sürdüren Tarsus İdman Yurdu bugün deplasmana çıkacak.

21 puanla ligin 17'inci sırasında yer alan TİY, şu ana kadar oynadığı 31 maçta toplam 3 galibiyet yaşadı. Sezonun başından bu yana 12 beraberlik ve 16 mağlubiyet gören TİY, son 4 maçtan başarısız tablolarla ayrıldı. Afyon deplasmanından 5-1'lik mağlubiyetle ayrılan TİY, daha sonra kendi evinde ağırladığı Batman Petrol'den 4 gol ve Çorum deplasmanından rakibinden 9 gol yedi. Son olarak Sivas Belediyespor'u evinde ağırlayan TİY, ligde kendisinden alt sıralarda yer alan rakibine 2 gol atarken, rakibinden gelen 6 golü ise kendi kalesinde gördü.

Son 4 karşılaşmasında toplam 24 gol yiyen TİY, bugün deplasmanda Amed Sportif'le karşılaşacak. 51 puanla ligin ilk sıralarında yer alan Amed Sportif, şu ana kadar oynadığı 30 karşılaşmadan 14 galibiyet, 9 beraberlik ve 7 mağlubiyetle ayrıldı.


Etiket: tiy, amedsportif, maç, karşılaşma


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA