Yeni Modern Kır Düğün Salonu Gülnar’da Açılıyor




Tarih: 19 Nisan 2023 Çarşamba 15:05


Yapımında sona gelinen modern kır düğün salonu, Mersin Gülnar Belediyesi tarafından Gülnar Çamlık Mesire Alanı içerisinde yapıldı. Her sene yüzlerce vatandaşın düğün, nişan, kına organizasyonları gibi özel günlerine ev sahipliği yapacak Gülnar Belediyesi Kır Düğün Salonu için çalışmalar hızllandı.

Haber- Sercan Özdemir

 

Mersin Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar,  vatandaşların rahat ve ferah bir ortamda doğa ile iç içe düğün ve eğlencelerini yapabilecekleri bir Kır düğün salonu proje çalışmasıyla ilgili yaptığı açıklamada; “Söz verdiğimiz gibi bir projemizi daha Gülnar'ımıza kazandırmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Gülnar'ımıza yakışır doğayla iç içe yeni modern bir kır düğün salonunun yapım işinde sona yaklaşıyoruz. Evliliğe adım atacak olan gençlerimiz için çok mutlu olabilecekleri çok güzel bir alan oluşturduk.  Peyzaj ve mimarisi ile gözlere hitap edecek Kır Düğün Salonumuzda gelin odası, orkestra odası, geniş sahne alanı, otopark, kantin, lavabolar ve çocuk oyun alanları bulunuyor. Bu yıl düğün sezonunda hizmet vermeye başlayacak olan salonda belediye ekiplerimiz peyzaj düzenleme ve kilit parke taş çalışmalarını gerçekleştiriyor. Mutlu günlerde halkımızın mutluluklarına ortak olmaya devam edeceğiz. İlçemize ve kıymetli Gülnar halkımıza hayırlı uğurlu olsun. Göreve geldiğimizden bu yana ilçemize birçok hizmet kazandırdık. Daha güzel, daha yaşanılabilir bir Gülnar için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz”  şeklinde konuştu.

 

 


Etiket: kır, düğün, salon, gülnar


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA