MSK, Sigortam.Net Karşı Karşıya




Tarih: 19 Nisan 2023 Çarşamba 16:06


Misli.com Türkiye Erkekler 1.Lig’de mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi (MSK), yarın Sigortam.Net’e konuk olacak. Carettalar ligde son 3 haftada aldığı mağlubiyetlerle şampiyonluk şansını zora soksa da, bu hafta rakibi karşısında galibiyet hasretine son vermek isteyecek.

Haber- Mehmet Şah Akın

Misli.com Türkiye Erkeler 1.Lig’de mücadele eden ve sezona şampiyonluk iddiası ile başlayan, Mersin temsilcisi MSK, ligde peş peşe aldığı 3 mağlubiyetle bu iddiasından uzaklaştı. Carettalar, ligde son üç maçında Final Spor’a evinde, Yılyak Samsunspor’a deplasmanda ve yine sahasında Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne kaybederek ligde ciddi yara aldı.

MSK, galibiyet istiyor

MSK son üç haftada aldığı mağlubiyetler sonrasına bu hafta ligin 26.hafta karşılaşması kapsamında yarın deplasmanda Sigortam.Net’e konuk olacak. Son haftalarda aldığı yenilgilerle zirveden uzaklaşan carettalar, bu hafta Sigortam.Net karşısında galibiyet için sahaya çıkacak. Şampiyonluk iddiasından uzaklaşan MSK, ligde son 5 haftaya girilirken karşılaşamaya mutlak galibiyet için çıkacak ve play-off turları için avantajlı başlamamın hesaplarını yapacak.

Zirvede fark açıldı

MSK, üst üste aldığı mağlubiyetler sonrasında ligde 25 hafta sonunda 19 galibiyet ve 6 mağlubiyetle topladığı 44 puanla ligde 3.sırada yer aldı. MSK ligde lider Çağdaş Bodrum Spor ile arasında 3 puanlık fark bulunuyor.  Sigortam.Net-MSK karşılaşması İstanbul’da, BJK Emlakjet Spor Kompleks’nde yarın saat 15.30’da oynanacak. Karşılaşma ayrıca TBF Youtube kanalından da canlı olarak yayınlanacak.

 


Etiket: msk, sigortamnet, deplasman


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA