Başkan Seçer, Bayram Arefesi’nde Şehitliği Ziyaret Edip Ailelerle Bayramlaştı




Tarih: 20 Nisan 2023 Perşembe 17:14


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Valiliği tarafından Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen program kapsamında Arife Günü’nde Mersin Şehitliği’ni ziyaret ederek, şehit aileleri ile bayramlaştı.

Haber-Şirin Alp

 

Toroslar ilçesi Akbelen Mahallesi Şehir Mezarlığı’ndaki Şehitlik’te düzenlenen törene Başkan Seçer’in yanı sıra Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik, siyasi partilerin milletvekili adayları, şehit aileleri katıldı.

 

Başkan Seçer, şehit aileleri ile bir araya gelerek; “Şehitlerimizin ruhuna dualar okuduk. Şehit ailelerimiz burada. Onlarla bayramlaştık hasbihal ettik, şehitlerimizi yâd ettik. Her birine şükranlarımız sonsuz. Allah’tan rahmet diliyorum, mekânları cennet olsun, nur içinde yatsınlar. Bu ülke uğruna canlarına feda ettiler” dedi.

 

“Belediyemiz çaba gösteriyor”

 

Başkan Seçer, kentteki depremzedeler için hizmetlerin sürdürüldüğünü belirterek “Belediyemizin bünyesinde de 2 bin 500 civarında misafirimiz hala geçici barınma merkezlerimizde misafir ediliyorlar. Onların tabi ki ihtiyaçları karşılanıyor. Bunun dışında evlerde yakın akrabaları yanında kalan yurttaşlarımız da var. Onların günlük ihtiyaçlarına katkı sunmak için de belediyemiz çaba gösteriyor. Sağladığımız yeme, içme, gıda imkânlarından diğer temel ihtiyaçlarına kadar birçok konuda kendilerine katkı sunmaya çalışıyoruz ve bu katkılarımız bayram süresince de devam edecek” dedi.

 

“Vatandaşlarımın huzurlu bir bayram geçirmelerini diliyorum sevgilerimi sunuyorum”

 

Başkan Seçer,  Bayram süresi boyunca Büyükşehir’in tüm birimlerinin teyakkuzda olacağını ifade ederek; “Özellikle acil müdahale gereken hallerde hazır olması gereken Zabıta, İtfaiye gibi birimlerimiz başta olmak üzere Çevre Koruma birimimizden Yol Asfalt birimimize kadar birçok birimimiz olası ihtiyaçlar durumunda ivedi olarak müdahale etmeleri için hazır bulunacak. MESKİ de aynı doğrultuda birimlerini sürekli hazır halde tutarak bayram boyunca vatandaşlarımızın huzurlu bir bayram geçirmelerini sağlayacaklar. Belediye olarak bağlı birimlerimiz, kuruluşlarımız herkes bu bilinçle görevlerinin başında olacak. Vatandaşlarımın huzurlu bir bayram geçirmelerini diliyorum sevgilerimi sunuyorum” dedi.

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA