Depremzede Çocuklar Erdemli’de Sahne Aldılar




Tarih: 24 Nisan 2023 Pazartesi 10:14


Erdemli Belediyesi Çocuk ve Gençlik Korosu, Depremzede çocuklar ve Erdemli’deki öğrencilerle birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ‘Bir Başkadır Benim Memleketim’ şarkısını seslendirdi. Çektikleri kliplerle de izleyenleri hayran bıraktılar.

Haber- Mehmet Şah Akın

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dönümü ülke genelinde çeşitli etkinliklerle kutlandı. Mersin Erdemli’de, Erdemli Belediyesi Çocuk ve Gençlik Korosu öğrencileri, 23 Nisan coşkusu için toplandı. 11 ili etkileyen depremin ardından Erdemli ’ye gelen depremzede ve Erdemlili öğrencilerden oluşan Çocuk Korosu, ‘Bir Başkadır Benim Memleketim’ şarkısını seslendirdi.

 

Gençlerimizin umudu mavi olsun

 

Gençlerin umudunun rengi hep mavi kalmasını amaçladıklarını ve bu amaç doğrultusunda gayret ettiklerini ifade eden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu; “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle depremden etkilenen gençlerimizle Erdemli’nin gençlerini bir araya getirdik. Erdemli Belediyesi Gençlik ve Çocuk Korosu ile birlikte, dolayısıyla bu güzelliği gençlerimizle birlikte yaşayalım istedik. Gençlerimizin rengi mavi olsun, umudu mavi olsun, gökyüzü gibi, deniz gibi geleceği temsil etsin” şeklinde konuştu.

 

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA