MESKİ, Yeni Hizmet Binası’nı Tamamladı




Tarih: 24 Nisan 2023 Pazartesi 14:21


Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ), Çamlıyayla abone merkezi, ambar ve atölye inşaatları yapım işi inşaat imalatlarını tamamladı. Bunun yanı sıra ilçedeki vatandaşlar yeni hizmet binasındaki abone merkeziyle, işlemlerini hızlı ve güvenli bir şekilde oluşturabilecek.

Haber- Kadri Duman

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi  (MESKİ) Genel Müdürlüğü, altyapı yatırımlarının yanı sıra teçhizat ve tüm ekipmanlarını özenle muhafaza etmek için, ambar ve atölye binası inşa etme çalışmaları sürüyor. MESKİ Doğu İşletmeler Dairesi Başkanlığı’nın, Çamlıyayla’da yatırım tutarı 8 milyon 224 bin lira olan yapım işi kapsamında; hizmet binası, ambar ve araç bakım-onarım atölyeleri kazandıracak çalışmaları tamamlandı. Yapım işinin tamamlanmasıyla, ilçenin malzeme ihtiyacı yerinde karşılanacak. Böylelikle olası arızaların çözüm süreleri asgari düzeylere inerken, vatandaşlar mağdur edilmeyecek.


Etiket: meski, hizmet, bina, yerleşke


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA