Mersinli Kadınlar Hataylı Çocuklar için Dikti




Tarih: 24 Nisan 2023 Pazartesi 15:10


Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Evimiz Atölye projesi kapsamında kadınların ürettikleri ve hayırseverlerin satın aldıkları oyuncakları deprem bölgesindeki çocuklara hediye etti. Bölgede kurulan birimleri ziyaret eden Mersinden Kadın Kooperatifi Başkanı Meral Seçer’e, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun eşi Dilek İmamoğlu ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın eşi Nazan Savaş eşlik etti.

Haber-Berna Uslu

Mersinden Kadın Kooperatifi ile Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi’nin organizasyonunda Mersinden Kadın Kooperatifi Başkanı Meral Seçer ve kooperatif ortakları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Hatay’a ziyaret gerçekleştirerek, bölgedeki çocuklar ve kadınlarla bir araya geldi.

Mersinden Kadın Kooperatifi Başkanı Meral Seçer, çadırkentte çocukların 23 Nisan dileklerini astığı dilek ağacını inceledi. Seçer, dilek ağacından bir çocuğun bisiklet dileğini karşılamak üzere etiketi aldı. Daha sonra; Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin Uluslararası Aile Planlaması Federasyonu ve Halk Sağlığı Uzmanları Derneği ile iş birliğinde kurduğu kadın ve üreme sağlığı birimi, ardından kadın birimi, kreş etüt merkezi, tiyatro kooperatifinin etkinlik çadırı, dershane ve sponsor firmaların oyun alanları ziyareti edildi.  Bu programlara İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun eşi Dilek İmamoğlu ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın eşi Nazan Savaş eşlik etti.

 


Etiket: çocuk, dikim, meralseçer, dilek, imamoğlu


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA