TİY, Mağlup Oldu




Tarih: 24 Nisan 2023 Pazartesi 17:02


TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden ve ligden düşen Tarsus İdman Yurdu (TİY), bu hafta sahasında Erokspor’u konuk etti. Sarı-lacivertliler sahadan 7-0’lık skorla mağlup ayrıldı.

Haber- Sercan Özdemir

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden ve kabus gibi geçen bir sezonun sonunda ligden düşmeyi garantileyen Tarsus İdman Yurdu bu hafta sahasında Esenler Erokspor’u konuk etti. Karşılaşma pazar günü Tarsus İlçe Stadyumu’nda saat 15.00’de başladı.

Farklı mağlubiyetlere bir yenisi eklendi

Maçta TİY, henüz 2.dakikada kalesinde golü gördü. Erokspor’da, Sertaç Çam topu ağlar ile buluşturarak maçta takımını 1-0’lık üstünlüğe taşıdı. Maçın 28.dakikasında Sakıp Aytaç topu ağlar ile buluşturdu (2-0). İlk yarının sonlarına doğru 43.dakikada Berk İsmail Ünsal’la gelen golle Esenler Erokspor soyunma odasına 3-0’lık üstünlük gitti. Devre arasından sonra maçın ikinci devresi de Erokspor’un baskılı oyunu ile devam etti. 83.dakikada Serhat Baştan, 85.dakikada Ahmethan Köse, 90.dakikada yine Serhat Baştan ve uzatma dakikalarında Zahit Fındık’ın golü ile Erokspor maçtan 7-0 galip ayrıldı.

TİY 33 haftada 106 gol yedi

TİY, bu mağlubiyetle ligde 33 hafta sonunda kalesinde 106 gol görmüş oldu. Tarsus ekibi ligin bir sonraki haftasında ise deplasmanda Ankaraspor’a konuk olacak.    


Etiket: tiy, maç, mağlup, esenler, erokspor


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA