Tarsus’ta “ Masal Gülleri” Oyunu Çocuklarla Buluştu




Tarih: 24 Nisan 2023 Pazartesi 17:15


Mersin Tarsus Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Ayşe LebrizBerkem’in yazıp yönettiği çocuk oyunu olan "Masal Gülleri"ni çocukların ve velilerin yoğun katılımı ve büyük bayram coşkusu ile kutlandı.

Haber-Şirin Alp

 

Tarsus Belediyesi Şehir Tiyatrosu sahnelediği tüm oyunların yanı sıra çocuk oyunlarına da bir yenisi daha ekledi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Ayşe LebrizBerkem’in yazıp yönettiği, Seçil Dedeyi’nin yardımcı yönetmenliğini yaptığı ve Hacer Öner’in oynadığı “Masal Gülleri” çocuk oyununun prömiyerini çocukların yoğun katılımı ile gerçekleştirdi. Oyunun prömiyerine Türk Tiyatrosu'nun değerli ismi Ayşe LebrizBerkem'de katılım sağladı. Oyunda; dekor, görsellik, kuklalar, müzik ve ışık tasarımları hayal güçlerini harekete geçirirken, eğlendiren ve öğreten bir anlayışla sahneye taşındı. Mayıs ayı boyunca “Masal Gülleri” tiyatro oyunu Tarsus Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından sahnelenmeye devam edecek.

 

“Bayramın heyecanını bugün prömiyerimize taşıdık

 

Genel Sanat Yönetmeni Murat Çapar çocuk oyununu büyük bir heyecanla sahneye taşıdıklarına değinerek, “ Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün “Küçük hanımlar, küçük beyler ülkemizin geleceği sizlersiniz” diyerek çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız kutlu olsun. Biz de “Masal Gülleri” adlı yeni oyunumuzda bu bayramı hem kutlamak hem de taçlandırmak istedik bunun heyecanını bugün prömiyerimize taşıdık. Geldiğiniz için siz değerli çocuklarımıza çok teşekkür ederim” dedi.


Etiket: masal, gül, çocuklar, eğlence


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA