Büyükşehir Belediyesi, Mezitli’nin Yollarını Yenilemeyi Sürdürüyor




Tarih: 25 Nisan 2023 Salı 15:51


Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, Mezitli’de yenileme çalışması yaptı. Eski asfaltı söken ekipler, zemin düzenleme işleminin ardından sıcak asfalt serimi yaptı. Kısa süren çalışmanın ardından sokaklar yeniden kullanıma açıldı.

Haber-Gizem Tokkuzun

Yolumuz Açık Olsun’ sloganıyla Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım ekipleri, kent genelindeki birçok noktada çalışmalarını sürdürüyor. Ekiplerin bir diğer çalışma noktası da Mezitli ilçesiydi.

Bozuk zeminleri sebebiyle ulaşımda sorun yaşanmasına neden olan cadde, bulvar ve sokaklarda yol yenileme faaliyetlerine devam ediyor. Bir program dahilinde ve vatandaşların talepleri doğrultusunda yol haritasını belirleyen ekipler, Mezitli Yeni Mahalle’de 33175. ve 33158. sokaklarda sıcak asfalt çalışmalarını gerçekleştirdi. Asfalt serim çalışmalarının bitirilmesinin ardından ise, yol çizgi çalışmaları tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu. Şehrin merkezinde ve kırsal mahallelerde, yol ve asfalt konusunda yaşanan sıkıntıları çözüme kavuşturmaya devam edecek olan Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, sorumluluk alanlarındaki her noktada asfalt atağına devam edecek.


Etiket: mezitli, yol, çalışma, asfalt


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA